divendres, 27 de març del 2009


Hola!

Aquesta matinada marxo de Venezuela cap a Brasil. A les 4.30 de la matinada haig de ser al taxi!

Despres m'esperen 8 hores de vol (de les 8 del mati a les 16) i dues hores de trafic intens a Sao Paulo fins arribar a l'hotel (un trajecte que sense trafic es faria en 35 minuts).Potser dema com es dissabte anirem mes depressa.

Despres toooooot el diumenge avorrint-me a l'hotel (ja sabeu que Sao Paulo, despres de Caracas es la pitjor ciutat del mon) i dilluns reunions i reunions...

Els missatges de l'avia m'han arribat molt be.Potser si es tan complicat pots escriure e-mails (que crec es mes facil).

Estic connectada al messenger pero veig que vosaltres no. O sigui que si ens uns minuts no us connecteu plegare i anire al gimnas de l'hotel que es tot el que es pot fer en aquesta merda de ciutat. Despres a sopar una mica, tambe a l'hotel i finalment a intentar dormir per despertar-me de matinada...

El tema samarretes esta complicat...ja veurem, ja veurem...A Venezuela passen molt de futbol (nomes aquest boig del Barca li agrada el futbol).La resta son amants del Beisbol (influencia americana suposo...).

Sam, hauries d'estar content de que un d'aqui sigui soci.D'una banda aixó vol dir que el barca es estimat arreu, i de l'altra es un soci que paga i no gasta!