divendres, 7 de maig del 2010



Ara sóc a Istambul, una ciutat molt bonica i també molt caòtica. Com ho comparo tot amb Sao Paulo és realment un lloc meravellós. Com ve sent habitual en els meus viatges, ja he aprés algunes coses sobre el futbol del pais. Per començar, l'estadi del Besiktas és al costat de l'hotel Si mireu la foto, l'edifici alt que queda a l'esquerra de l'altre edifici alt que sembla més proper, és l'hotel on estem allotjats. Des de les habitacions dels pisos de més amunt es veu l'estadi, i des del carrer també es veu molt bé. A més a més, avui hi ha partit i se senten els cantics de l'afició. A la foto hi ha hagut molt retoc de fotoshop perqué el camp en realitat és molt més cutre. Es molt pitjor que el de l'huracan, per exemple.

També us puc dir que el nom del Galatasarai. D'una banda "Galatas" són els habitants d'alguna zona d'Istambul i Sarai vol dir palau. O sigui que Galatasarai és el palau dels Galates.

Avui hem visitat mesquites i un mercat molt semblant al que vam visitar a Marrakesh. També hem fet un passeig en vaixell pel riu.

2 comentaris:

albert ha dit...

Sí, el Besiktas ha guanyat 2-0 i un gol l'ha fet Nihat Kahveci, que jugava a la R.Societat i al Vila-real.
No sabia això del Galatasaray. I què me'n dius del Fenerbache que entrenava Luis Aragonés?

Al riu hi havia peixos xungos com a Tailàndia (crec que era allà)?
Adéu!

Anònim ha dit...

00000000