dijous, 4 de febrer del 2010


Després d'uns dies a Barcelona, torno a ser en aquest "fantàstic" pais, i aquesta "sensacional" ciutat. El viatge va consistir en passar-me 20 hores seguides en un avió (sense tenir en compte l'estona Barcelona-Madrid). Quan vam arribar a Sao Paulo (quasi 12 hores de vol), l'avió no podia aterrar per saturació de l'aeroport. El pilot va estar una hora donant voltes fins que va decidir que calia posar més combustible, i va canviar de destí, anant a Rio. Vam estar 4 hores a Rio ,parats, dins l'avió, havent d'aguantar una bronca monumental de la "sobrecargo" (una hostessa amb galons) que ens va fer estar asseguts i sense parlar pel mòbil durant dues hores. La senyorita Rotenmeyer era una aficionada al costat del que va fer la sargenta!.Després de l'experiència em venen dues preguntes al cap; els que gestionen els aeroports són idiooooootes, com no es pot preveure una saturació? i...som els passatgers de l'avió clients o no de la companyia que "ens" transporta? si jo li clavo a un client la bronca que ens va clavar aquella bleda, segur que el client no torna a comprar res de res...Ja podeu riure, ja, de les meves bronques grau 0, res a veure amb el que va fer la d'Iberia.
A Sao Paulo tot igual. Cada dia tormenta, dia si i dia no inundacions, caos circulatori, contaminació per un tub...tot igual.

2 comentaris:

Romà ha dit...

Hola,

No coneixíem la teva faceta dibuxaire-cartògrafa.
Per cert, l'escala Richter de bronques va de 0 a 10 o va al revés? Jo tenia entès que una bronca de grau 0 era molt lleu.

albert ha dit...

La cristi segur que NO era una aficionada al costat de l'hostessa...

Aquí també plou i per això no he pogut fer futbol.

Exacte, bronca de grau 10 és la més alta, però hi ha excepcions que són d'11 i tot! jajaja.