dilluns, 8 de febrer del 2010

Hola,
Aprofitant que us vaig parlar de l'edifici en forma de vaixell, he pensat que podem fer una mica de cultura. Aquest edfici (el que té forma de vaixell) és d'un arquitecte molt famós a Sao Paulo que es diu Ruy Ohtake.Es japonés. Ha fet altres edificis famosos a la ciutat com el de la foto que es diu Ohtake Cultural i que casualment porta els colors del Barça. A més a més Ruy Ohtake és el responsable de la remodelació de l'estadi de Morumbi. Se que aquest estadi volia ser la seu de la jornada inaugural dels mundials del 2014, però desconec si ja se sap si la faran aquí o a algun dels altres 11 estadis que havien sol.licitat acollir aquesta cerimònia. La final es jugarà a Maracanà.

2 comentaris:

Romà ha dit...

Això de dissenyar estadis de futbol (ja sigui des del no res o per a remodelar-los) deu ser una feina sensacional. Et deus haver de passar un munt de mesos visitant estadis de tot el món a costa del client. És una llàstima que jo no sàpiga dibuixar.

Albert ha dit...

Doncs ja que fa edificis del Barça, ja podria haver fet algun projecte per remodelar el Camp Nou, que el Norman Foster deixarà la façana plena de Lacasitos.

Adéu!