dimarts, 17 de novembre del 2009



กระบวนการนี้จะสร้างบัญชี ที่คุณสามารถใช้กับบริการอื่นๆ ของ Googleหากคุณมีบัญชี


Sembla indi, no?doncs es com escriuen en aquest pais. El so es similar al xines, pero l-escritura es mes semblant a la de la India.
Ara soc a l-aeroport i el teclat es diferent per tant no puc posar ni accents, ni apostrofs ni res de res. A Tailandia circulen per l-esquera igual que a Anglaterra. Tambe circulen per l-esquerra a Laos i Vietnam, pero a la Xina ho fan per la dreta. De manera que la frontera deu ser un caos. Gran Bretanya es una illa (encara que ara connectada amb Franca, tampoc hi ha c trencada) per un tunel. Pero passar de Vietnam a la Xina deu ser massa. Aquest pais fa tanta pudor a menjar asiatic que fins i tot a la sala d-espera de l-aeroport la sento. Espero que l-avio, aquest cop angles encara que fa dos dies que la British es va fusionar amb Iberia, faci pudor a camp de futbol de la premier league.No es que m-agradi l-olor a frankfurt i a ceba oliosa pero millor que aquesta pudor a peix de riu mig podrit qualsevol cosa...
La moneda d-aqui es el THB (Thailand Bhat) i te molts zeros (com la lira no fa gaires anys).Aixi un euro son 50 THB. Tot i que tot es molt economic, qualsevol cosa ja val 100 Bhats (que si sabeu una mica de mates son 2 euros). M-han dit que un treballador d-un nivell mig guanya 6 euros al dia, o sigui que uns 132 euros al mes suposant que treballi 22 dies. Aixo no dona ni per pipes a Europa. Com la ma d-obra es tan barata, a tot arreu hi ha personal per un tubo. He entrat a la sala VIP de l-aeroport. No hi havia encara cap altre passatger, i les noies que tenen cura de la sala estaven totes assegudes per terra prenent te. S-han quedat una mica parades quan m-han vist. Be, dono per visitat aquest pais. Encara no li he trobat cap encant.

1 comentari:

Albert ha dit...

No sé com és l'indi, per tant no et sé dir si ho sembla o no...

Quin foyón la frontera aquesta!

Compra't un arbre d'aquells de perfumar que venen als rentats de cotxes.
Adéu!