diumenge, 15 de novembre del 2009




Hola de nou!


Ja quasi ha passat un altre dia. Avui he visitat aquesta "fantàstica" ciutat...Es cutre, cutre, cutre. Hi ha dues zones amb palaus tailandesos que són com estar a Port aventura però sense Dragon Khan. La resta és horrible. Us envio una fotos que he fet amb la Blackberry des d'un barquet que ens ha portat pel riu perque us feu una idea del que es veu des de l'aigua. Això si, si vas a zones no turístiques resulta bastant económic. Hem dinat en un xiringuito tailandés per 3,5 euros (un plat d'arrós amb pollastre i una cervesa). He pujat a una torre horrible des d'on es veia tota la "bellesa" de la ciutat. També he vist el famós buda que hi ha "tumbado a la bartola". Diuen que està en aquesta posició perque així assoleix el Nirvana. Ho he provat però no he notat res. Medeix 46 metres de punta a punta, però esta envoltat de columnes i per tant no es pot veure gaire bé.


Aquí la gent per saludar mai es toca (això ja m'agrada). Només uneixen les mans per davant del coll com si estessin resant i diuen "sauasni" o alguna cosa així. L'altura on posen les mans depen de la categoria de la persona a qui s'adrecen. Així només les posen a l'altura del front o més amunt si es tracta de Buda o del Rei. A mi m'han saludat sempre amb les mans per sota el nas..
Durant el trajecte amb el vaixell hem parat en un punt a comprar pa. Pensavem que el guia aprofitava per fer la compra i que aquesta nit tenia una party a casa seva perque ha comprat 5 bosses de pa de motllo!.Resulta que eren perque nosaltres donessim menjar als peixos. I quan hem començat a llençar pa al riu han aparegut uns peixots que feien un fàstic espantós. Eren tan grandots que les gavines de la zona estan superescanyolides ja que no els poden pescar. Vaja, un altre ecosistema trencat...

1 comentari:

Albert ha dit...

No t'has trobat el Núñez per aquí? Ho dic perquè només valia 3,50 eurus...

Famosíssim aquest buda. El primer cop que en sento a parlar.

Em pensava que per saludar-te es posarien les mans a sota els peus, jaja.
Clar que són grandots els peixos. Multiplica les bosses de pa per tots els guies de la ciutat i divideix el resultat entre el nombre de peixos.
Adéu!