dijous, 9 d’octubre del 2008


Ja fa unes hores que sóc a Brasil. He parlat amb e l Romà que encara estava despert. El viatge un pal i a més a més l'ávió i el menjar eren bastant cutres.

He pensat en el dia que el Sam va arribar a casa, quan era al parvulari, dient que havia de fer un projecte sobre avions. Havia hagut de dibuixar que era el que sabia dels avions abans de començar el projecte i va dibuixar un water...sabia que als avions hi havia water!

Li va tocar explicar a la classe perqué els avions no queien tot i el molt que pesen. Li vaig estar explicant però Sam, segur que ja no ho recordes, no? mai has mostrat gaire interés per la tecnologia...

Bé, vaig a dormir que aquí és més tard que a Mexic o sigui que si mireu els rellotges que el Sam ha posat al blog veureu que només tenim 5 hores de diferència...

Petonets i bona nit!

Cristi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cristi, fixa't si he mostrat tan poc interès per la tecnologia que el projecte aquest el va fer l'Ignasi (o Josep). Em sembla que tens massa jet lag jajajaja.
A més aquest vater tampoc es res de l altre mon...
Weno per aqui tot bé i l'ignasi no ha pogut fer futbol perquè plovia.
Adéu!

Anònim ha dit...

Això d'enviar una foto d'un vater és realment original. És descriptiu de la teva valoració sobre què és viatjar.
Aquí fa dies que no veiem el sol. Esperem que demà al migdia faci bo i puguem dinar a la terrassa o, com a mínim, fer la barbacoa sense que es remulli la carn.
Petons
Romà