dilluns, 13 d’octubre del 2008


Avui no tinc gaire temps descriure.Com dema ja haig de tornar a la feina, he estat revisant el meu mail i mha quedat poc temps pels temes no laborals. A mes a mes la connexio a lhabitacio no em funciona i he pogut fer ben poca cosa. Ara he baixat al bocines center (son quarts duna de la nit) i aprofito per escriure alguna cosa. No se quin era el vaixell del river. El que si se es que el camp del river esta en una zona mes rica i els voltants son mes amplis que els del Boca. Pero el camp del Boca es mes bonic des de fora perque es de color groc. Mhan dit que no li diuen groc sino or. Es a dir que el Boca es blau i or. Al damunt de lestadi del Boca hi ha propaganda de cocacola pero son cartells negres amb les lletres de cocacola blanques. El Boca va dir a la cocacola que deixava posar la propaganda si no ho feien en vermell i blanc per ser els colors del river (encara no sabem el vaixell del river, dema preguntare...quin era el vaixell del Barca?).

Una altra curiositat relacionada amb els colors daquesta ciutat es la dels taxis...heu vist a la foto la coincidencia amb els colors dels taxis de Barcelona...jo no sabia de cap altra ciutat on els colors fossin els mateixos (encara que distribuits de forma diferent...)

bona nit!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cristi, a veure si veus un taxi de boca juniors i li fas una foto!
Existeixen i en teoria només són pels aficionats de boca i són de color blau i groc.
Els colors de river no crec que vinguin de cap vaixell i els del barça venen, segons diuen, de que el gamper es va inspirar en els colors del Basilea (equip la presidenta del qual es la propietaria de novartis).
Adéu.

Anònim ha dit...

Els aficionats del River tenen fama de ser més rics que els de Boca i per això se'ls coneix amb el nom de "millonarios", tot i que els de Boca els donen el sobrenom de "gallines".

Romà