dilluns, 13 d’octubre del 2008


Com veig que el tema va encara de colors i futbol us dire que avui he preguntat sobre els colors del river plate. M'han dit que no sabien i que busques a wikipedia.Així ho he fet i a continuació teniu el que he trobat...


Una noche, un carnaval que se había organizado estaba llegando a su fin. En un viejo auto que allí estaba, colgaba de su parte trasera desprolijamente una cinta roja de seda. Cinco chicos, entre ellos Elisa Pecile, decidieron robarla como una de sus tantas travesuras. Pero tenía un motivo, que era colocarle un detalle de color a la camiseta blanca que hasta ese momento identificaba al equipo. La cruzaron diagonalmente, sujetada con alfileres, y así nació la conocida camiseta de River Plate.


També aprofito per aclarir que, si bé de fubtol en se menys que vosaltres (encara que molt més que moltes dones) d'empreses farmecéutiques crec que en se una mica més. La presidenta del F.C.Basilea, és propietària de Roche, no de Novartis. No obstant, Roche no sponsoritza res que no tingui un caire cultural o educatiu i considera que el futbol no ho és (ni cultural ni educatiu).Per això la presi en qüestió es va buscar la vida i va acceptar que Novartis sponsoritzés l'equip de Basilea!

I sobre els colors del barça...hi ha moltes teories. Entre elles 4 de més pes...una és el llapis que és meitat blau i meitat vermell...hi ha un capitol de "Aquest any cent" que ho explica...

Seguim amb els colors i el futbol...potser demà....Els del Boca tenen diners per tenir taxis propis? haurieu de veure el barri on es troba l'estadi...fa por passejar-s'hi!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mol be, veig que vas molt informada dels colors futbolistics.
Ara has de preguntar pels colors de argentinos juniors jajajaj.
Els taxis de boca em penso que no tenen res a veure amb el club, pero son d'una empresa que els propietaris eren de boca. Pero existeixen de veritat perque els vam veure per la tele.
Adeu.

Anònim ha dit...

Ja tenim els calendaris de futbol. Comencem aquest divendres (jo a casa i l'ignasi a fora). No juguem cap dissabte en tota la lliga.
Has trobat samarretes?
Dw.