dimarts, 14 d’octubre del 2008


Hola

Avui no hi ha gaires novetats...tot el dia al magatzem...Hem acabat bastant d-hora pero quan he arribat a lhotel amb la intencio danar a donar un volt ha comencat a caure una tempesta que se mhan passat les ganes. Sort que dissabte vaig poder passejar i coneixer la ciutat sota el sol...De fet des de dissabte a la tarda ha plogut cada dia.
Avui encara no us he parlat de colors! Doncs mireu el paraigua que us poso per ilustrar que aqui no para de ploure...a partir de la imatge podeu deduir el perque dels colors de la bandera argentina...sembla ser que algu es va inspirar en el cel un dia que hi havia nuvols...tambe diuen que es degut a una verge que van trobar que anava vestida de color blau i blau (rollo espanyol) o sigui que aqui tambe hi ha diferentes teories...

Ah! i per tocar el tema dels colors del futbol, mhan explicat una altra historia de la franja vermella del river.Va ser perque una mare li va plantar a la samarreta del seu fill perque aixi el reconeixia quan jugava...i finalment va quedar com a samarreta oficial.Us imagineu que us planto una banda de color a la samarreta del mistral per saber on sou quan jugueu? mho deixarieu fer?
Avui a la nit arriben tots els logistics de latam perque dema fem una reunio. Com a recepcio fem un cocktail a lhotel...ja us explicare en que consisteix un cocktail argenti...

Fins la propera....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jajajajaja. Tranquila, no et deixaríem posar cap ratlla a la samarreta, però et deixem convençer el cole perque faci una samarreta mes maca que la que portem. A més, a l'ignasi ja el distingeixes perquè és el porter.
Per aquí, tot bé.
Adeu.

Anònim ha dit...

Potser un cocktail argentí consisteix en beure "mates". Si és així a tu ja et va bé perquè sempre has estat molt bona amb els números i les fórmules.
Petons