dimecres, 29 de setembre del 2010


Retorn al Brasil i retorn al futbol brasiler en el blog.
Avui juguen el meu equip contra el Palmeiras. Malgrat que l’equip local és el Palmeiras, no poden jugar a la palestra itàlia perqué està en obres. Ja han començat a remodelar alguns estadis de cara a la preparació pels mundials del 2014. El partit d’avui es juga doncs a un estadi que hi ha a Barueri, una població a uns 50 km de Sao Paulo. He sabut que no es jugarà cap partit a l’estadi del Sao Paulo. Sembla ser que calen reformes que valen molts diners i el club no està disposat a pagar-les. Per aquest motiu, la inauguració dels mundials es farà un un nou estadi que es construirà en una zona on avui hi ha una gran favela. Actualment ningú sortiria viu si es fiqués allà on s’ubicarà l’estadi. Es d’aquells llocs on “la fisonomia del barrio” sempre està canviada. Potser, amb la construcció de l’estadi, faran neteja igual que estan fent en algunes zones de Rio de cara als JJOO. Parlant de Rio, l’estadi de Maracanna acollirà la clausura dels mundials.
Ganso, jugador del Santos considerat una espècie de Messi brasiler, ha patit una lesió que el mantindrà fora de joc durant 6 mesos. La conseqüència principal d’això és que el seu equip que va guanyar força títols la temporada passada, està en devallada constant.

1 comentari:

albert ha dit...

Menys mal que remodelen la Palestra, perquè estava molt xunga i això que només la vam veure des de fora.

Si quan es disputi el Mundial encara corres de tant en tant per Sao Paulo, no dubtis en comprar entrades.

Es nota que no llegeixes el Mundo Deportivo: el problema del Santos no és només la lesió de Ganso, sinó també que Neymar es va carregar l'entrenador. Es portaven malament i enlloc d'intentar que el jugador fos més disciplinat, van fer fora l'entrenador.

P.D. A veure si m'envies els missatges al mòbil nou.
Adéu!