dimecres, 28 d’octubre del 2009


Avui he estat esmorzant amb dues noies uruguaies de roche. Son fanàtiques del futbol i m'ha dit que el seu equip es el Peñarol (suposo que el coneixeu) que ara és molt dolent però en el passat era molt bo. Una d'elles també ha parlat d'un equip que es diu "Progreso ", crec. Totes dues estan molt en contra de la selecció que no és capaç de guanyar res.

Molts m'han vingut a "felicitar" per la derrota del Madrid a Alcorcón (la gent està molt al cas del que passa al futbol de casa!). Espero que avui el Barça no faci el ridicul!!!!

dimarts, 27 d’octubre del 2009


M’han dit que a Barcelona fa un sol impressionant i molta calor (com jo us dic…la fi del món, i les castanyeres morint-se de fàstic). Aquí està plovent igual que plovia la setmana passada a Barcelona. Ll'altre dia vaig veure imatges del circuit de Sao Paulo i crec que finalment van aturar la cursa (no em feu molt cas perque com us podue imginar mirava la tele sense cap interés).Però el que si és cert és que segueix plovent.Ahir vaig estar 45 minuts parada en un col.lapse de tràfic. I quan dic parada vull dir que vam avançar 3 metres (metres reals, del sistema internacional de mesura) en els 45 minuts.
A part d’això tot com sempre. Ciutat grisa i monótona, reunions interminables i molts dinars, sopars i vi.
Jo segueixo fent pais i ahir, quan em va tocar sortir a parlar davant de tots (hi ha gent de 10 paisos latinamericans) vaig projectar a la pantalla una foto del partit de Roma i vaig dir que és el més important que ha passat des de la darrera vegada que ens vam veure (que va ser al Maig del 2008).
Els Argentins estan bastant en contra del Maradona.D’altra banda no pensen que el Messi només jugui bé en el Barça i al seu pais passi. Saben que és molt estimat a Barcelona.
Apa, fins la propera.

divendres, 2 d’octubre del 2009




Hola


Després de tres dies de no parar i llevar-me a les 5 del matí per agafar avions ara ja em falta poc per anar a l'aeroport.


He passat el link de blog d'en Sam als d'aquí per si volen entrar. No se si ho faran, són molt aficionats al futbol però com és en català...


Aqui a Sao Paulo hi ha un museu del futbol que es veu que esta molt bé. Em diuen que haurieu de venir,que val molt la pena. De ser així deu ser l'únic que val la pena d'aquesta ciutat que té quasi 40 milions d'habitants. Us podeu imaginar 40 milions de persones en una ciutat? es quasi la totalitat dels habitants d'Espanya i Catalunya juntes!