dijous, 29 de gener del 2009




Això de que avui no aneu al partit és inèdit!


Realment aquesta grip ha degut ser dura com perque faci que cap dels tres pugui anar a veure el Derbi. Per això la foto, l'estadi semblarà buit!


Espero que quan arribi els microbis hagin fugit de casa i per tant no m'encomaneu res.


Tot i així hauria estat molt pitjor que m'hagués agafat aquí.




Apa, que començo una altra reunió




dimecres, 28 de gener del 2009

Hola!

Espero que realment esteu tots tres millor. Com bé diu l'Albert com hi ha la Conxi suposo que ja us "apanyeu" més o menys...però em sap greu no ser-hi per ajudar una mica ni que sigui a pujar i baixar termómetres i medicines!

Per aquí anem fent encara que hem tingut una reunió una mica forta i dura amb un proveidor i estem tots una mica emprenyadots...

No para de ploure i ploure i ploure...de totes maneres m'és igual perque estem tot el dia tancats de reunions.

dimarts, 27 de gener del 2009

El termómetre


Hola, encara no fa ni 24 hores que he sortit i ja és el segon escrit que faig. Sóc a l'hotel Hilton Murumbi de Sao Paulo (Murumbi és el barri on també hi ha l'estadi al que un dia vaig anar a veure Brasil-Uruguai com deveu recordar). Fa un dia grisot, tapadot i gens macot però com és estiu fa calor, encara que no tanta com jo pensava. Com va la febre? espero que millor encara que per telefon sembla que estigue molt xafadots, encostipadots...gens eixeridots...

Apa, ja em direu com va que si fins ara en Sam no s'ha connectat al blog és que ha de trobar-se molt malament.

Us poso un termómetre a la foto per veure si us baixa la febre i pugen les temperatures a Barcelona que després de la calor que fa aquí allà encara ho passaré pitjor!

dilluns, 26 de gener del 2009


Hola, de moment sóc a l'aeroport de Barcelona a l'espera d'anar cap a Madrid (per això us poso la foto de la Cibeles) per allà agafar un altre avió, camí de Sao Paulo. Es indignant que sempre s'hagi de passar per Madrid com si Barcelona fos una ciutat tercermundista i gens important. Però malhauradament, és així...Espero que la febre hagi baixat i si és veritat que quan els nens tenen febre creixen, no ho feu gaire ja que aviat em passareu i em quedaré la naneta de casa. Per cert, si l'àvia llegeix això, que estigui alerta (com el Monegal) de la febre de'n Sam perque potser no podrà anar a dinar dimecres...Ara que em fixo en la Cibeles aquesta...és lletjota, lletjota (com diria en Tomàs), amb un pentinat ben rarot i uns lleons molt amanerats i horribles que no tenen res a veure amb els que el vostre rererebesavi va fer pel Cristófol!
Apa, preneu les medicines i feu bondat.