diumenge, 30 de novembre del 2008


Avui el dia ha estat curt ja que m'han "timat" 7 hores. Es a dir, he arribat a l'aeroport de Singapur a la 1 de la nit, però ja era de dia i només arribar a l'hotel he anat a esmorzar...

No recordava la pudor que fa aquesta ciutat. Tot i ser molt neta (li diuen la Suissa asiática) els llocs on fan menjar fan pudor a comstibles asiátics...fins i tot el MCDonalds té coses "pestilentes" que vosaltres no mejarieu mai!

Per sopar hem anat a un restaurant d'aquest tipus. Sort que era un bufet lliure i he pogut agafar Peking Duck i arrós i m'ho he pogut menjar. De postre un enorme suc de taronja i pinya per evitar fruites que no he vist mai a la vida i no fan gaire bona pinta!

Ah! no sabeu com és de dificil trobar samarretes que no siguin de la selecció...em diuen que ningú en demana...igual que em passava a Praga...

Ara us explicaré el que m'ha passat...he estat passejant per un carrer on tot són grans magatzems (és com si hi hagués un corte inglés al darrera de l'altre al llarg d'un carrer interminable) En el tercer corte inglés he vist una botiga adidas i he anat a preguntar per les samarretes. La noia que m'ha atés, d'aspecte xinés, m'ha ensenyat la de la selecció i li he dit que no i he marxat. Al cap d'una estona de donar voltes per altres llocs he tornat a veure una parada d'adidas. He tornat a preguntar. La noia se m'ha quedat mirant una mica sorpresa i m'ha dit..."ja li he dit que només tenim la de la selecció" resulta que tornava a estar al mateix pis del mateix magatzem amb la mateixa noia...i jo desorientada com sóc i com totes les xines són iguals...no m'havia adonat!!! Aquesta xina si que em recordarà!!!!

dissabte, 29 de novembre del 2008


Hola!

Despres de molts dies aqui em teniu de nou! Ara cami de Bangk... ai no! de Singapur!

Soc a Londres a la sala VIP a l'espera d'agafar el vol que dura mes de 12 hores. Plou. Ja li podeu dir al Roma que he tardat 2:25 minuts i no 1:40 com deia ell!

Ara us trucare per assegurar-me de que esteu desperts.

El Sam es va inventar que Singapur volia dir noseque (ara no ho recordo) pero el que si he recordat es el que vol dir. Singha vol dir lleo i pura ciutat, es a dir que vol dir la ciutat del lleo.
Te 4 milions d'habitants i es un pais! be, com ja coneixeu Monaco on passa practicament el mateix pero nomes te 85.000 ciutadans del pais no crec que us impressioni.
I a continuacio teniu la llista d'equips de futbol de Singapur... A que no en coneixeu cap?