dimecres, 3 de desembre del 2008

Ja a Heathrow...
Em queda un avio i ja sere a Barcelona...
Quina sopresa que els avis s'hagin incorporat als comentaris...espero que ara ja en sapiguen prou i ho puguin fer sense l'ajuda del Sam.

dimarts, 2 de desembre del 2008




Ahir vam anar a una illa que es diu Sentosa. Es una illa molt bonica situada al sur de Singapur. Té un hotel megaluxós amb un spa i camp de golf. Vam sopar en un restaurant italià dins l'hotel i el menjar era boníssim (res de pizza d'ànec). Abans vam prendre una copa al jardí. Les vistes eren fantàstiques, era l'hora de la posta de sol. L´únic sorprenent era que els vaixells que envolten l'illa des d'aquesta banda són de càrrega...sorpren que des d'un lloc tant luxós enlloc de veure iots i velers es vegin aquests monstres...crec que des de l'altra banda de l'illa no és així i és més similar a Mónaco.


No se si a la foto es pot apreciar el que explico!

dilluns, 1 de desembre del 2008


Començaré amb més lliçons sobre Singapur (república sense rei?).Singapur va ser una colonia anglesa durant molt temps( potser més d'un segle). Això ha fet que aquesta ciutat, tot i estar plena d'orientals (especialment xinesos) tingui tots els trets d'una ciutat anglesa. Malgrat la pudor del menjar, els carrers estan supernets, pots caminar amb seguretat per tot arreu, i la gent fa cua per tot! La llengua oficial és l'anglès i per tant tothom el parla perfectament bé encara que amb un marcat accent xinès.

El Pekin Duck es el "pato laqueado" un plat típic xinés. Quan el Romà i jo vam estar a Shangai en vam veure de penjats (com a la foto) i d'entrada no vam saber de quin "bitxu" es tractava. Us poso una foto perqué veieu quina pinta fa.

Aquesta nit anem a sopar a un italià. Hi ha hagut algú que durant el dinar ha protestat ja que no és gaire correcte anar a un italià a Singapur. Però jo, que tenia al davant una cosa llefiscosa flotant dins un liquid de dubtosa procedència (sopa de noseque) he dit que o italià o no sopo...com sóc la única dona del grup m'han respectat...Us asseguro que vosaltres haurieu estat de "rebaixes" si haguessiu sopat i dinat on jo ho he fet des de que sóc aquí...El fet de que a la una de la nit fos de dia, és degut al canvi d'horari...el meu rellotge marcava la 1:00 quan vaig arribar però eren les 8 del matí segons el so singapurés...